Voetreflexologie kan heel goed ingezet worden bij klachten. Zoals fysieke klachten, maar ook voor ontspanning of preventief.

Klachten

Je hebt een klacht, wat kan ik dan voor je doen? Allereerst gaan we kijken of ik de juiste persoon ben om -samen met jou- aan jouw klachten te werken. Daarna stel ik een behandelplan op. Het beste resultaat wordt behaald na zes tot acht behandelingen. 

Kennismakingsgesprek

Kennismakings-
gesprek

Met behulp van voetreflexologie zijn veel verschillende soorten klachten te behandelen. Om te kunnen bepalen of ik jouw klachten kan behandelen, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wat jouw klachten zijn en of je bij mij aan het juiste adres bent. Als ik daar aan twijfel: ik heb inmiddels een mooi netwerk opgebouwd in de omgeving Hoogeveen en kan je heel goed doorverwijzen.
Dit gesprek kan telefonisch of in mijn praktijk. In dat laatste geval sluiten we af met een ontspannende voetreflexmassage.

Tijdsduur: telefonisch: 15 minuten, in mijn praktijk: 45 minuten

Intake

Als je besloten hebt om met mij in zee te gaan, dan gaan we aan de slag. Ik maak altijd een behandelplan. Daarvoor hebben we een intakegesprek. Tijdens deze intake komt het volgende aan de orde:

Tijdsduur: 1 uur en 30 minuten

Klachtgerichte Voetreflexbehandeling

Klachtgerichte Voetreflex-behandeling

Na het intakegesprek maak ik een persoonlijk behandelplan van vier behandelingen. Ik bekijk de klacht(en) zowel vanuit de Westerse als de Chinese geneeskunde. Op basis daarvan krijg je een behandeling. Er is altijd een kort evaluatiemoment. Hierbij kijken we naar de afgelopen periode. Zijn er verbeteringen voelbaar? Is er iets verslechterd?
Wanneer nodig geef ik je ook aanvullende tips voor thuis, zodat je nog meer uit je behandeling kunt halen!

Tijdsduur: 1 uur

Evaluatie

De vierde behandeling sluiten we af met een langer evaluatiemoment. We kijken naar de eerder ingevulde voetenkaart: zijn er verbeteringen? Ik noteer weer opnieuw de resultaten op de voetenkaart en we kijken welke verbeteringen zijn opgetreden. In overleg met jou bepalen we de eventuele vervolgstappen. 
Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld acht behandelingen nodig. 

Tijdsduur: 1 uur en 15 minuten

Inrichting praktijk janine van der meer

Intake

Vragenlijst en massage
60,00 Tijdsduur: 1,5 uur
  • Vragenlijst + behandelplan
  • Voetenkaart
  • Voetreflexbehandeling
Behandeling voeten voetreflexologie

Behandeling

Losse behandeling
45,00 Tijdsduur: 1 uur
  • Voetreflexbehandeling
  • Evaluatie
  •  
Chinese voetreflexbehandeling

Behandelplan

4 behandelingen
240
225,00 5 behandelingen
  • Intake
  • Vier voetreflexbehandelingen
  • Evaluatie
veel gekozen

Met VoetreflexPlusTM kijk ik altijd verder dan de fysieke klacht. Wat is de oorzaak van deze klacht?

Ervaringen

Sinds ruim 2 jaar word ik behandeld door Janine. Mijn rugklachten zijn fors verminderd. Ik heb hierdoor weer mogelijkheden gekregen om mijn hobby’s en mijn werk met minder pijn uit te voeren. De behandeling ervaar ik als erg prettig en ontspannen. Aanrader!
Annet
Ik kwam met schildklierklachten bij Jeanine terecht. Ik wilde graag aan de slag met mijn lijf, omdat ik in het zelfgenezend vermogen van het lijf geloof. In de Ft4 waarde (waarde schildklierhormoon) kwam maar geen beweging. Ik had al heel veel gedaan, maar door haar behandelingen kwam er opeens wel beweging in. Ik vind haar heel kundig en heel professioneel en betrokken! Een dikke aanrader dus!!!
Annemieke