Een voetmassage kan voor veel ontspanning zorgen.

Ontspanning

Wist je dat het masseren van je voeten ook heel ontspannend kan zijn? Zeker in drukke tijden, waar de stress op de loer ligt, is het heel goed om even een moment voor je zelf te hebben. Gun je hoofd en je lichaam een moment van rust. Als je dat niet doet, dan kun je door de stress klachten krijgen. Je spieren gaan vastzitten, je krijgt last van hoofdpijn en je slaapt minder goed. Voetreflexologie is een hele goede en effectieve methode om tot ontspanning te komen en om verdere klachten te voorkomen.

Ontspannende voetmassage

Bij een ontspannende voetmassage ligt de nadruk op het ervaren van ontspanning. Met een fijn muziekje op de achtergrond lig je op de verwarmde behandelingstafel. Als je wilt, krijg je ook nog een lekker plaid over je heen. Bij deze behandeling masseer ik niet alleen je voeten, maar ook je onderbenen. 

Tijdsduur: 1 uur

Ontspannende voetmassage bij kanker

Als je de diagnose kanker hebt gekregen komt er veel op je af. Naast de behandelingen die je moet ondergaan en de pijn die je wellicht hebt, gaat het ook je hele denken beheersen. Hoe gaat je toekomst er uit zien? Hoe moet het met je gezin? Met het werk? Wellicht heb je een eigen bedrijf, hoe hou je dat draaiende? Dit geeft allemaal veel stress en dat leidt weer tot andere klachten. Even een moment van ontspanning kan dan echt rust geven, waardoor je de wereld weer beter aan kunt. 
Het is goed te vermelden, dat ik bij deze voetmassage geen daadwerkelijke klachten behandel. Het is puur voor de ontspanning. Hierbij kijk ik ook wat je lichamelijk, dan wel geestelijk aan kunt. En daar pas ik mijn massage op aan.

Tijdsduur: 45 minuten

An Shen behandeling

De An Shen behandeling wordt ingezet voor een diepe ontspanning. Dit is geen voetreflexbehandeling, maar een Hoofd-Nek-Schouder-Rug-behandeling. Het is een combinatie van Westerse massagetechnieken en Chinese acupunctuur, die op een speciale manier worden toegepast (zonder naalden). 
Door de ontspannende werking van deze massage ontspant je lichaam en kan de energie weer vrij stromen. Je gedachten worden rustiger, waardoor er meer ruimte ontstaat. Je ervaart minder stress en hebt minder hoofdpijn. Ook heeft het een positieve invloed op het piekeren. Deze massage werkt op het fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je gaat heerlijk ontspannen naar huis.

De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage. 

 Tijdsduur: 1 uur

Ontspanning

Ontspannende voetmassage
45 Tijdsduur: 1 uur
  • Massage van voeten, onderbenen en knieën
  • Goed voor lichaam en geest
Voetreflexbehandeling

Ontspanning speciaal

Ontspannende voetmassage bij kanker
30 Tijdsduur max 1 uur
  • Ontspannende voetmassage
  • Afgestemd op wat jij aan kan

An Shen

Massage van Hoofd-Nek-Rug-Schouders
45 Tijdsduur: 1 uur
  • Massage vanHoofd-Nek-Rug-Schouders
  • Afsluitende voetmassage

Een voetmassage is zo stevig, dat je niet bang hoeft te zijn dat het kietelt.

Ervaringen

Hele fijne en ontspannende behandeling. Mooie praktijk en zeer kundige voetreflexoloog. Ik zou het iedereen aanraden.
Harriët