Een voetmassage kan voor veel ontspanning zorgen.

Ontspanning

Wist je dat het masseren van je voeten ook heel ontspannend kan zijn? Zeker in drukke tijden, waar de stress op de loer ligt, is het heel goed om even een moment voor je zelf te hebben. Gun je hoofd en je lichaam een moment van rust. Als je dat niet doet, dan kun je door de stress klachten krijgen. Je spieren gaan vastzitten, je krijgt last van hoofdpijn en je slaapt minder goed. Voetreflexologie is een hele goede en effectieve methode om tot ontspanning te komen en om verdere klachten te voorkomen.

Ontspannende voetmassage

Bij een ontspannende voetmassage ligt de nadruk op het ervaren van ontspanning. Met een fijn muziekje op de achtergrond lig je op de verwarmde behandelingstafel. Als je wilt, krijg je ook nog een lekker plaid over je heen. Bij deze behandeling masseer ik niet alleen je voeten, maar ook je onderbenen. 

Tijdsduur: 1 uur

An Shen behandeling

De An Shen behandeling wordt ingezet voor een diepe ontspanning. Dit is geen voetreflexbehandeling, maar een Hoofd-Nek-Schouder-Rug-behandeling. Het is een combinatie van Westerse massagetechnieken en Chinese acupunctuur, die op een speciale manier worden toegepast (zonder naalden). 
Door de ontspannende werking van deze massage ontspant je lichaam en kan de energie weer vrij stromen. Je gedachten worden rustiger, waardoor er meer ruimte ontstaat. Je ervaart minder stress en hebt minder hoofdpijn. Ook heeft het een positieve invloed op het piekeren. Deze massage werkt op het fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je gaat heerlijk ontspannen naar huis. 

 Tijdsduur: 1 uur

Wil je ook nog een ontspannende voetmassage? Dat kan, de tijdsduur is dan 75 minuten.
Ook is het mogelijk om in plaats van een ontspannende voetmassage een heerlijke buikmassage te krijgen. Ook dan is de tijdsduur in totaal 75 minuten. 

Ontspanning

Ontspannende voetmassage
45 Tijdsduur: 1 uur
  • Massage van voeten, onderbenen en knieën
  • Goed voor lichaam en geest

An Shen

Massage van Hoofd-Nek-Rug-Schouders
45 Tijdsduur: 1 uur
  • Massage van Hoofd-Nek-Rug-Schouders
  • Geeft een ontspannend gevoel
Voetreflexbehandeling

An Shen Plus

An Shen massage inclusief voet- of buikmassage
56,25 Tijdsduur: max 75 minuten
  • Massage van Hoofd-Nek-Rug-Schouders
  • Inclusief een massage van buik of voeten

Een voetmassage is zo stevig, dat je niet bang hoeft te zijn dat het kietelt.

Ervaringen

Hele fijne en ontspannende behandeling. Mooie praktijk en zeer kundige voetreflexoloog. Ik zou het iedereen aanraden.
Harriët